Afbeelding
Floor Schoonbeek

Clownslessen in Zwolle

Cultuur

De clown doet alles met overgave. Het is een wezen dat beweegt vanuit het hart. Voor mensen die zich daarin willen verdiepen en het plezier daarvan willen ervaren, begint in Zwolle op 20 april de cursus ‘de passie van de clown’.

In een zaterdag en zes dinsdagavonden leren deelnemers een stuk levenskunst van de clown: voluit ja zeggen tegen dat wat er is en het in spel om zetten. Spelen met je eigen successen en genieten van je tekortkomingen. Vergeet schmink en grote flapschoenen. We hebben genoeg aan een rode neus en onze eigen emoties en karaktereigenschappen. In een kleine groep (max 12 personen) zorgt Hilde dat ieder zich veilig voelt. Deelnemers aan vorige cursussen geven aan dat de spanning snel plaats maakt voor plezier en energie.

De cursus wordt gegeven door Hilde Schoonbeek. Zij speelt sinds 11 jaar als haar alter ego Clown Poets voor o.a. mensen met dementie, meervoudig gehandicapten en kinderen.

De data en tijden van de cursus zijn: 20 april van 11.00 tot 17.00 uur en op de dinsdagavonden: 23/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5 en 4/6 van 19.30 tot 22.00 uur. Locatie is ‘de schuur’, Papaverweg 65 in Zwolle (Westenholte). Meer informatie en aanmelden www.hildelaatjezien.nl