Afbeelding
Earryt Sijens

Tweede editie van Worship Night Kampen

Cultuur

Worship Night Kampen organiseert een aantal keer per jaar avonden waarbij we samen muziek maken, zingen en God aanbidden. Daarnaast nodigen we een spreker uit die een keynote zal houden. Iedereen is welkom!

Binnenkort vindt alweer de tweede editie van Worship Night Kampen plaats: 6 april 2019 in het gebouw van de Baptistengemeente Kampen (Triangel 1, Kampen). De inloop is vanaf 19:30 uur, om 20:00 uur beginnen we. Na afloop zorgen wij voor drankjes met iets lekkers. De entree is gratis. Ook deze keer hebben we een spreker uitgenodigd die een korte overdenking zal houden tijdens de avond: Maurits Luth zal het met ons hebben over het thema: het hart van de Vader.

De doelgroep voor deze aanbiddingsavonden is heel breed; iedereen is welkom. We zullen bekende Opwekkingsliederen zingen, maar ook muziek van bijvoorbeeld Hillsong komt voorbij. De thema’s die we behandelen zijn laagdrempelig, we willen toegankelijk zijn voor iedereen.

Kijk voor meer informatie op onze Facebook- of Instagrampagina: @WorshipNightKampen of stuur een mail naar worshipnight@baptistenkampen.nl.