Afbeelding
VSCO'61

Van Zon Arbeidsbemiddeling sponsort trainingspakken VSCO’61 JO17-1

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ondanks de afgelasting van de eigen wedstrijd werd het elftal van VSCO’61 JO17-1 afgelopen zaterdag toch nog aangenaam verrast door hun trouwe sponsor Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Elburg. Op sportpark De Heughte ontvingen de pupillen van trainer José Gonzalez uit handen van directeur Henk van Os prachtige special design trainingspakken. Het enthousiasme was groot en dat verwoordde aanvoerder Jochem van ’t Oever van JO17-1 goed in zijn bedankwoord. Als blijk van grote waardering werd Van Zon Arbeidsbemiddeling een fraai bloemstuk aangeboden. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de trouwe teamsponsor namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste het bedrijf veel zakelijk succes toe.

Het nog jonge en groeiende bedrijf Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Elburg heeft zich de afgelopen jaren als regionaal arbeidsbemiddelingsbureau goed in de markt weten te positioneren. Naast de professionaliteit van het bedrijf is ook het maatwerk in personele oplossingen goed aangeslagen. Van Zon heeft zich afgelopen jaar verder uitgebreid met de overname van het steigerbouwbedrijf van de Visser Groep BV, Visser Vaste Variabele Vakmensen BV en Visser Projectmanagement BV. Er werken bij van Zon Arbeidsbemiddeling momenteel ruim 150 medewerkers.

De grote naamsbekendheid van het bedrijf is mede te danken aan de sponsoring van enige regionale voetbalclubs met als thuisbasis VSCO'61. Naast het Cosponsorschap sponsort Van Zon Arbeidsbemiddeling ook de volledige aankleding van VSCO'61 JO17. De pupillen van trainer José Gonzalez en elftalleider Heimen Pap werden afgelopen zaterdag onder herfstachtige omstandigheden aangenaam verrast door directeur Henk van Os van Van Zon. Het team ontving prachtige special design trainingspakken, wat leidde tot enthousiaste reacties bij de spelers en begeleiding. Aanvoerder Jochem van ’t Oever bedankte namens JO17-1 Van Zon heel hartelijk en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aan. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de trouwe teamsponsor namens VSCO’61 heel hartelijk en wenste het bedrijf veel zakelijk succes toe.

In een aantrekkende arbeidsmarkt is het bij Van Zon Arbeidsbemiddeling momenteel ‘alle hens aan dek’ om in de grote vraag naar personeel te voorzien. Bent u op zoek naar werk bel, schrijf, mail, sms of app dan gerust en geheel vrijblijvend naar de Cosponsor van VSCO’61 en de elftalsponsor van VSCO’61 JO17-1.

Van Zon Arbeidsbemiddeling BV, Uw partner in werk.
Robbertsmatenstraat 17
8081 HL Elburg
T: 0525 - 62 14 14 of 06 - 225 08 593
E: info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl
www.vanzon-arbeidsbemiddeling.nl

Ook te volgen via Twitter en Facebook.