Afbeelding

Voetzorg van der Kolk - Durft u straks wel op slippers of open schoenen te lopen?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Nog even en dan kunnen onze voeten weer uit die dichte schoenen gehaald worden. Met de eerste zonnestralen begint het alweer te kriebelen om een paar slippers of open schoenen aan te doen. Wat heerlijk als dit straks allemaal weer kan.


Met die voorjaarskriebels willen we onze nagels die verstopt zaten, weer zo snel mogelijk netjes hebben. Schimmelnagels (in de volksmond ook wel kalknagels genoemd) hebben nu “even” wat meer aandacht nodig, want dan zien ze er in de zomer pas echt weer mooi uit. Vaak wordt dan gedacht; “even een afspraak met de pedicure en dan zijn de schimmeltjes zo weg”. Maar zo eenvoudig werkt het helaas niet. Een schimmeltje aan de nagel zie je niet van de één op andere dag, maar helaas verdwijnt deze ook niet na een week. Wanneer u dit aan uw nagels krijgt, wacht dan niet te lang met een behandeling.

Een teennagel heeft wel 6 tot 8 maanden de tijd nodig om volledig uit te groeien. Laat uw nagels om de 6 weken behandelen en gebruik een professioneel product tegen schimmel. Met deze combinatie heb ik al veel cliënten van hun schimmelnagels af geholpen. Er zijn natuurlijk ook wat tips die u zelf al kunt doen. Draag bijvoorbeeld goed ventilerende en droge schoenen, want schimmels zijn dol op vocht. Was de sokken binnenste buiten op 60 graden en draag slippers in vochtige ruimtes.

Voetzorg van der Kolk, meer dan pedicure!

Wilt u uw teennagels er ook weer mooi uit laten zien, maak dan een afspraak voor uw schimmelnagels of voor een andere klacht via: www.voetzorgvanderkolk.nl of pak de telefoon 06-55377631. Ik zie u graag terug in mijn praktijk.

Voetzorg van der Kolk
Karthuizerlaan 40
8271 XB IJsselmuiden
info@voetzorgvanderkolk.nl
tel. 06-553 77 631

Parkeren voor de deur en rolstoelvriendelijk!

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00