Afbeelding
De Orchideeën Hoeve

Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve

· leestijd 1 minuut Algemeen

Ga in het paasweekend, van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april, naar het mooiste junglepark van Europa en beleef het vrolijkste paasuitje voor het hele gezin. Dwaal door het geheel overdekte park van de Orchideeën Hoeve, voer de clowneske papegaaitjes, leef je uit in de waterrijke speeltuin en bezoek de première van de gloednieuwe jungleshow.

Paasuitje voor jong en oud

Tijdens het paasweekend ontmoet je in de Orchideeën Hoeve de mooiste bloemen en planten uit de jungle en kun je zomaar oog in oog staan met een leguaan. Ben je wel in voor avontuur? Voer dan samen met jouw familie de meervallen, ga op speurtocht met Kees Kaas en zorg dat je aanwezig bent bij de speciale ontmoetingen met de dierverzorgers. Om 11.00 uur vertelt de vlinderverzorger alles over vlinders in de vlindertuin en om 14.15 uur neemt de dierverzorger van het Makirijk je mee in de wereld van de ringstaartmaki’s. Wie alles uit zijn paasdag wil halen kan een tafeltje reserveren bij het uitgebreide paasontbijt in het sfeervolle serre-restaurant (reserveren noodzakelijk).

Première ‘Meet & Greet met de Toppers’

Speciaal voor het 100-jarig jubileum van de Orchideeën Hoeve zijn de ‘Jungle Toppers’ uitgenodigd voor een unieke Meet & Greet. Schuif tijdens het paasweekend aan bij deze gloednieuwe show en ontdek samen met de rangers de showbizzwereld van de jungle. Misschien mag jij wel op auditie samen met een vogelspin of scoor je een handtekening van de diva uit de tropen. De show is op vertoon van een geldig dagentreebewijs gratis bij te wonen op vr. 19 en za. 20 april om 11:30 en 13:30 en op eerste en tweede paasdag om 11:30, 13:30 en 15:00 uur.

Het hele paasweekend is de Orchideeën Hoeve geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05