Afbeelding

Frederik Visser nieuwe meewerkend voorman Bonsink Aquaservice en Vessol

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Frederik Visser komt per direct het team van Bonsink Aquaservice en Vessol versterken. Hij gaat als meewerkend voorman voor beide bedrijven aan de slag. Vanwege deze nieuwe uitdaging stopt Frederik met zijn eigen bedrijf Frevis Techniek. Wel blijft hij zijn huidige klanten onder de vlag van Aquaservice en Vessol graag van dienst met zijn technische expertise op het gebied van plezier- en beroepsvaart.

Meerwaarde voor Aquaservice en Vessol?
De Aquaservice en Vessol-eigenaren Willem en Willem-Jan Bonsink zijn maar wat blij dat Frederik hun team komt versterken. “Met Frederik halen we twintig jaar ervaring huis”, stelt Willem. “Dat maakt hem een enorme aanwinst voor ons. Zowel coördinerend als uitvoerend. Want om onze kwaliteit verder te optimaliseren en de processen te stroomlijnen gaat Frederik voor Aquaservice en Vessol de werkplaats aansturen en de planning van de monteurs voeren. Maar daarnaast blijf hij ook zelf actief in de technische buitendienst.” Willem-Jan is ervan overtuigd dat Frederik zijn meerwaarde direct al kan tonen. “Hij kent onze toeleveranciers en weet als geen ander hoe hij met onze producten een technische oplossing kan bieden. Dat blijft hij in dienst van Aquaservice en Vessol ook graag voor zijn huidige klanten doen.”

Hart gevolgd?
Ook Frederik zelf is verheugd over zijn carrièremove. “Ik heb even aan het idee moeten wennen om te stoppen mijn eigen bedrijf. Maar hoe langer ik erover nadacht, hoe meer ik de voordelen van deze stap inzag. Mijn hart ligt toch bij het creëren van technische oplossingen. En daar kan ik me nu weer volledig op richten bij deze gepassioneerde en ambitieuze bedrijven. Zowel coördinerend als uitvoerend.”

Voordelen voor Frevis-klanten?
Dat zijn nieuwe rol bij Aquaservice en Vessol ook zijn huidige klanten veel voordeel biedt, speelde nadrukkelijk mee in Frederiks keuze. “Als werknemer van Aquaservice en Vessol blijf ik beschikbaar voor montage, technische ondersteuning, storingen en inbouw. Zowel vanuit een werkplaats als op locatie. Daarbij kan ik nu ook een beroep doen op de expertise van diverse collega’s. Bovendien kunnen Frevis-klanten nu profiteren van het grote assortiment aan watersportartikelen en scheepsbenodigdheden dat Aquaservice en Vessol bieden.”

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 17 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05