Afbeelding

Gospelkoor Salvation geeft jubileumconcert

Algemeen

WILSUM - Gospelkoor Salvation uit Wilsum bestaat 25 jaar en viert dat met een jubileumconcert in Wilsum en Kampen. De première is op zaterdag 30 maart om 19.30 uur in MFC De Toekomst in Wilsum.

Het thema is 'Masker af', een eigen productie van Salvation, waarvoor pianist/dirigent Henk Hamminga liederen heeft samengesteld en bewerkt tot een gevarieerd Nederlandstalig programma. Hierbij is geput uit onder andere opwekking, musical en  popmuziek. De liederen worden afgewisseld met songteksten, gedichten en een sketch. Een combo van piano, basgitaar en drums zorgt voor de muzikale begeleiding.

De toegang is vrij. Voor en na het concert is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en bij te praten.Salvation is een gospelkoor dat zich laat horen in kerken, gevangenissen, bij kerstvieringen en andere gelegenheden. Het koor heeft een bezetting van zo’n 24 leden en repeteert wekelijks op zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur in het verenigingsgebouw van de Hervormde Kerk. Belangstellenden zijn altijd welkom om eens mee te komen zingen.