Afbeelding

Inzamelingsactie voor Theehuis Zalkerveer

Algemeen

KAMPEN – Inner Wheel Kampen houdt zondag 7 april een fundraising ten bate van Theehuis Zalkerveer, dat dringend een nieuwe zonwering nodig heeft.

Linda Westera en Soul & Bliss verzorgen in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen de muziek. Onder het genot van zelfgemaakte hapjes en een drankje kan er gedanst worden.

Het Zalkerveer is de enig overgebleven veerverbinding van de vijf, die er tussen Kampen en Zwolle in de vaart waren. Vroeger vooral voor schoolkinderen en kerkgangers van Zalk, tegenwoordig is het een toeristische trekpleister. Veel dagjesmensen maken gebruik van deze veerdienst en het bijbehorende theehuis. Beide worden sinds 1996 gerund door mensen met een verstandelijke beperking.

Inner Wheel

Inner Wheel Nederland is een serviceclub. Zij bestaat uit 70 plaatselijke clubs, die zich bezighouden met vele projecten (internationaal en landelijk) zowel landelijke en plaatselijke activiteiten voor anderen en henzelf, variërend van activiteiten voor een goed doel, als bijeenkomsten voor hun leden.

Programma en kosten

Inloop vanaf 15.30 uur. Het optreden is er van 16.00 tot 18.00 uur. Deelnemen kost (minimaal) 20 euro per persoon. Het aantal plaatsen is zeer beperkt. Opgeven is verplicht en kan bij Eisjen Schaaf via eisjenschaaf@vanderkraaij.net onder vermelding van Zalkerveer.

Het Stedelijk Museum Kampen, Linda Westera en Soul & Bliss werken kosteloos mee aan deze middag.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.