Afbeelding
Annie van 't Zand

Kaarsen bij Oude Stoomgemaal Mastenbroek

Cultuur

Binnenkort zijn er bij “Het Oude Stoomgemaal" tijdens open- en stoomdagen, kaarsen te koop met een afbeelding van het gemaal erop. De grote kaarsen kosten € 5,50 en de kleinere € 4,50. Met de aankoop van deze kaarsen ondersteunt u het onderhoud van het gemaal.

De kaarsen worden gemaakt door mensen bij InteraktContour. Deze organisatie is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk, in dit geval het maken van de kaarsen.

Bij de aankoop van de kaarsen ondersteunt dus “twee goede doelen in één klap”. U steunt de kaarsenmakers bij InteraktContour en het behoud van het Rijksmonument “Het Oude Stoomgemaal”.

U kunt ook voor eind april de kaarsen bestellen via info@stoomgemaal.nl. Dan zijn de kaarsen tijdens de 1e stoomdag op 11 mei af te halen en staan ze voor u klaar.

Mooi cadeautje voor moederdag toch op zondag 12 mei? U kunt dan op 11 mei meteen het stoomgemaal bekijken als de machines draaien. U komt toch ook?

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05