Afbeelding
Dik Leusink

Junte Grondwerken sponsort sporttassen VSCO’61 JO15-2

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 JO15-2 aangenaam verrast door het Oostendorpse bedrijf Junte Grondwerken. Eigenaar Jan Willem Junte was naar sportpark De Heughte gekomen om daar de nieuwe sporttassen officieel te overhandigen aan het elftal. Het enthousiasme was groot onder de pupillen van de trainers Rick-Jan Stoel en Stephan Kruithof, waarna aanvoerder Jannick Wielink de nieuwe tassensponsor als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk overhandigde. Namens VSCO’61 bedankte sponsorcommissielid Lammert Vlieger Junte Grondwerken heel hartelijk en wenste het jonge bedrijf veel succes toe.

Junte Grondwerken is in september 2014 gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in alle mogelijke grond- en loonwerken. Junte’s doelgroep is de aannemerij en de particulier. Projecten van groot tot klein worden tot in het detail met zorg uitgevoerd. Het werkgebied van Junte is de Noord Veluwe en Flevoland.

Een goede basis begint met goed grondwerk. Voor diverse grondwerkzaamheden beschikt het bedrijf over een goed onderhouden en gekeurd machinepark. Ook is Junte er voor aanleg en onderhoud van tuinen, speelvelden en paardenbakken voor zowel bedrijven, hoveniers als particulieren. Hierbij is tevens het gewenste straatwerk mogelijk.

Bij Junte kunt u ook terecht voor verhuur van ervaren Grondwerkers, Machinisten en Chauffeurs. Het team bestaat uit goed gemotiveerde werknemers. ‘Voor ieder werk de juiste vakman met ruime ervaring’ is het motto van het Oostendorpse bedrijf.

Eigenaar Jan Willem Junte heeft in zijn jonge jaren gevoetbald bij VSCO’61 en heeft een zwak voor de enthousiaste voetbalclub. “Met sponsoring kan ik de club nu ondersteunen, waarbij mijn bedrijf op een prettige wijze door de club wordt uitgedragen. Een mooie win-win situatie.” Junte Grondwerken heeft na reclamebordsponsoring ervoor gekozen JO15-2 te sponsoren met sporttassen. Afgelopen zaterdag was de bevlogen ondernemer met kraanmateriaal naar sportpark De Heughte gekomen om daar de tassen officieel te overhandigen aan het team.

Met luid applaus werd het sportieve gebaar ontvangen, waarna aanvoerder Jannick Wielink een fraai bloemstuk aan Junte Grondwerken aanbood als blijk van dank en waardering. Zowel de trainers/elftalleiders Rick-Jan Stoel en Stephan Kruithof als sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten namens VSCO’61 dank uit aan de nieuwe sporttassensponsor en wensten het jonge bedrijf nog veel succes toe.

De nieuwe VSCO’61 JO15-2 sporttassensponsor is te vinden op:

Junte Grondwerken
Straatje 11B
8081RM Oostendorp
T: 06 - 508 65 605
E: info@juntegrondwerken.nl
www.juntegrondwerken.nl

Ook te volgen via Facebook.