Afbeelding
Foto Tennekes

Bakkerij HAPPEN opent deuren aan Jan van Arkelstraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Oh jullie gaan woensdag pas open? Ik kan haast niet wachten. Een bakkerij hier vind ik echt een aanwinst.” Het is twee dagen voor de opening van Bakkerij HAPPEN als er een vrouw voorbijkomt die iets te vroeg is. Omdat er binnen nog hard wordt gewerkt aan de inrichting van de bakkerij vindt het gesprek met onderneemster Anne de Jong buiten plaats op een bankje.

“Mensen reageren nu al heel enthousiast”, stelt De Jong tevreden vast. Kampen kent HAPPEN al als cateringbedrijf. Overheerlijke broodjes kan je er bestellen. “Ik miste echter het persoonlijke contact met een klant, wat toch minder is met alleen bezorgen.”

Bakkerij HAPPEN biedt naast de catering – die blijft bestaan – een mooie totaalervaring voor de klant. Elke dag is er vers brood, afkomstig van bakkerij Jonker uit Oldebroek. Daarnaast zijn er tal van lekkernijen. Een bijzondere vermelding verdient de HAPPENlino, de specialiteit van het huis. Alsook Sharp Sharp, gebak dat vrij is van gluten, lactose en geraffineerde suikers. De Jong: “We houden graag rekening met mensen die een voedselallergie hebben.”

Duurzaamheid staat eveneens hoog in het vaandel. Zo kan je bij HAPPEN herbruikbare katoenen zakken kopen in plaats van een plastic exemplaar. Verder is het mogelijk om een lekker broodje met kopje koffie (to go) te kopen in de zaak. En voor wie niet wil misgrijpen wat betreft zijn favoriete brood is het mogelijk vooraf te bestellen.

De trouwe klant wordt beloond middels een spaarsysteem. Bij elke euro die je besteedt, spaar je een punt voor wat lekkers. Deze week is er een bolletjesactie. Voor bolletjes wit of tarwe a 6 stuks geldt 1 plus 1 gratis.

Bakkerij HAPPEN

Jan van Arkelstraat 77A

Kampen

www.bakkerijhappen.nl

T: (038) 785 83 50