Afbeelding

Vraag naar gezonde kant- en-klaarmaaltijden neemt toe

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De afgelopen tijd zijn vooral de gezondere varianten van de kant-en-klaarmaaltijden heel populair. Dit zijn maaltijden die met verse ingrediënten op een ambachtelijke manier worden bereid zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. ‘De consument wordt steeds bewuster als het op voeding aankomt’ aldus Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt.

‘Verder zien we twee trends samenkomen. Enerzijds wil de consument steeds gezonder eten en anderzijds is het niet mogelijk om veel tijd in de keuken door te brengen om daadwerkelijk een gezonde maaltijd op tafel te zetten’.

Van Marle ziet verschillende groepen consumenten maaltijden afnemen bij Uitgekookt. Dit zijn senioren die niet zelf meer kunnen koken maar bijvoorbeeld ook werkenden die onregelmatige uren draaien, laat thuis zijn of een eenpersoonshuishouden voeren. De maaltijden hoeven alleen nog maar worden verwarmd in de oven of magnetron. ‘Met een team van professionele koks bereiden we met veel passie en deskundigheid elke week 20 verschillende gerechten met zowel Hollandse, Oosterse en Mediterrane invloeden’ vertelt Johan van Marle.

Bij het consumentenprogramma VARA Kassa kwam Uitgekookt niet voor niets als beste uit de test. Naast de kwaliteit van de maaltijden is Uitgekookt ook op het gebied van bezorgen ver vooruit.

Om de groeiende vraag naar de gezonde maaltijden aan te kunnen is Uitgekookt verhuist naar een nieuw onderkomen. ‘Dit geeft ons de mogelijkheid om steeds meer mensen in Nederland blij te maken met een heerlijke maaltijd’ sluit 
Johan van Marle af.

Ook benieuwd naar de maaltijden en het gemak van Uitgekookt? 
Probeer nu een proefpakket van 3 maaltijden voor slechts €12,95

(gratis bezorging).

Bestellen kan via www.uitgekookt.nl

of door te bellen naar (085) 040 60 65