Afbeelding

Wie heeft de beste klusneus van Zwolle?

· leestijd 1 minuut Algemeen

Klussers met een haarfijn reukvermogen vallen binnenkort met hun neus in de boter. Op zondag 7 april organiseert Hornbach Zwolle een eenmalige geurtest waar iedere bezoeker gratis aan mee mag doen. Deze ludieke actie staat in het teken van de nieuwe voorjaarscampagne van Hornbach Nederland, onder het motto ‘Zo ruikt het voorjaar!’

Deze landelijke voorjaarscampagne is als vanouds een ode aan alle doorzetters. Met dit jaar als boodschap dat dé geur van kluszweet onlosmakelijk verbonden is met het ontluikende voorjaar, en dus met het klusseizoen! Bekijk hier de voorjaarscampagne: https://youtu.be/ggCNZ1y_Wek.

Geblinddoekt door de winkel
In dat licht organiseert Hornbach Zwolle een ‘sensationele geurtest’ voor iedereen die tussen 12.00 en 16.00 uur in de winkel is. “En die geurtest is een flinke uitdaging, omdat we maar liefst 120.000 artikelen in ons assortiment hebben …”, zegt vestigingsmanager Tonnie Balkema. “Het idee is dat de speurneuzen in groepjes van vijf personen allemaal verschillende voorjaarsgeuren proberen te onderscheiden. Geblinddoekt, uiteraard. De grote vraag is: wie heeft de beste neus voor klussen? Meer kan ik nu niet verklappen.” Hornbach Zwolle is te vinden aan de Katwolderweg 6, 8041 AD Zwolle.

Voorjaarscampagne: ode aan doorzetters
De voorjaarscampagne ‘Zo ruikt het voorjaar!’ (www.zoruikthetvoorjaar.nl) is typisch Hornbach: een lofzang voor iedereen die van de bank af komt en de handen uit de mouwen steekt. “Je moet het altijd maar weer doen, in die spaarzame vrije uren een klusproject oppakken en tot een succes maken”, zegt Maarten Post, marketingmanager Hornbach Nederland. “Dat vraagt om wilskracht en doorzettingsvermogen. Als Hornbach hebben we veel bewondering voor deze klushelden, die hun drukke leven niet als excuus gebruiken om projecten te laten wachten, maar opstaan om zelf hun terras aan te leggen of schuur te verbouwen. Want deze mensen, die er hun hand niet voor omdraaien om van hun project een droomproject te maken, dat zijn pas echte klussers.”

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.