Van links naar rechts: Pascalle Van ’t Veld (PEC Zwolle Werkt)
Van links naar rechts: Pascalle Van ’t Veld (PEC Zwolle Werkt)

Uitgekookt kiest voor Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt

Partnerbijdrages

Na een zorgvuldige procedure heeft Uitgekookt gekozen voor Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt als vaste leverancier voor haar personeel. Met de nieuwe samenwerking nemen Werkis en PEC Zwolle Werkt het gehele wervingstraject voor Uitgekookt uit handen.

Uitgekookt is dé specialist in versbereide maaltijden voor alledag en verzorgt smaakvolle catering voor speciale gelegenheden. Het bedrijf uit IJsselmuiden staat voor zorgeloos genieten van vers en gezond eten en bereidt zo’n 50.000 vers maaltijden per week.

Ontwikkeling en groei

''De samenwerking met Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt is belangrijk gezien de groei van ons bedrijf. Door de handen ineen te slaan professionaliseren we onze werving en zetten we de volgende stap om verder vorm te geven aan de groei en ontwikkeling van Uitgekookt”, aldus Johan van Marle. Werken bij Uitgekookt betekent werken bij een jonge, dynamische organisatie met een leuke werksfeer, waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke pijler is. De samenwerking met Werkis en PEC Zwolle Werkt is een aanvulling op de borging van de hoge kwaliteitseisen die Uitgekookt hanteert.

Kijk voor meer informatie op www.uitgekookt.nl, www.werkis.nl/vacatures/uitgekookt en www.peczwollewerkt.nl/vacatures/uitgekookt.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 15 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 17 uur geleden