Afbeelding
unknown

HKC Hony is klaar voor de lente met gerestylde zaak

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De voorjaarscollectie is binnen bij HKC Hony. Frisse kleuren en natuurtinten trekken de aandacht. Maar ook de winkel zelf springt in het oog. Die heeft namelijk een restyle ondergaan.

Eigenaar Johan Bleijenburg: “Bij binnenkomst tref je nu over de eerste acht meter ‘hoog casual kleding’. Dit gedeelte van de zaak zelf hebben we geaccentueerd met stoere materialen. Daarna volgt acht meter met ‘dandy casual’ voor nette gelegenheden, zoals werk en een bruiloft, maar waarvoor een kostuum geen must is. Daar weer achter hebben we een ruim assortiment met business suits. Hier tref je de kostuums waarin we graag waarmaken wat veel van onze klanten zeggen. Namelijk dat als je bij HKC Hony niet slaagt je dat nergens doet.”

De voorjaarsmode laat dus frisse kleuren zien met veel natuurtinten. Bleijenburg: “In de casuals zie je dat groen het nieuwe blauw wordt. Er is meer evenwicht in deze kleuren; blauw krijgt ondersteuning van groen met een outdoor-stijl. Onze opvallendste nieuwkomer is het merk NZA New Zealand Auckland. Het is gelieerd aan watersport en outdoor en bovendien prijsvriendelijk. Het past perfect in onze filosofie dat we onze doelgroep willen bedienen voor de hele garderobe, van casual tot dressual, echte vrijetijdskleding tot business- en bruidegommode. Bij de kostuums en colberts vallen de mooie geruite stoffen op.

HKC Hony biedt haar klanten al kostuums vanaf 199 euro met unieke op-maat-maak-service. Als service wordt, waar mogelijk, kleding altijd op maat gemaakt. Klanten ontvangen bovendien bij iedere 50 euro een waardebon van 5 euro voor een aankoop in het volgende seizoen cadeau.

HKC Hony Mode

Voorstraat 25

8011 MK ZWOLLE

(038) 421 84 04

www.hony.nl