Afbeelding

Floorever is de onbetwiste nummer 1 in PVC vloeren

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN/ZWOLLE - Op zoek naar een sterke en onderhoudsarme vloer? Eentje die lijkt op een tegelvloer? Of liever eentje met een houtstructuur, zonder de ongemakken van een houten vloer? Wel eens aan een PVC-vloer gedacht? Kom naar Floorever en laat je verrassen.

Een PVC-vloer is helemaal hot. Een aantrekkelijk alternatief voor de gangbare vloeren, weten Wendy Meuleman van Floorever Kampen en Ingrid van Olst van Floorever Zwolle. ‘PVC is gemakkelijk te reinigen en bijzonder stijlvol’, vertellen ze. ‘Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een PVC vloer en komen daarvoor naar Floorever. Niet alleen hebben we een bijzonder uitgebreide keuze, ook leggen wij de vloer voor u.’ Dat is gemak in opperste vorm. Voor een betaalbare prijs. ‘Neem Stralon’, zo gaan ze enthousiast verder. ‘Stralon biedt voor elk interieur een passende vloer. De drie nieuwe collecties Triple XL, Wood Pro en Stone Pro geven tal van mogelijkheden voor woon- en werkruimte. De combinatie van klassiek en contrastrijk creëert een eigenzinnige sfeer. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail en hebben natuurgetrouwe dessins met een voelbaar reliëf. Met een Stralon-vloer maak je elk interieur compleet.’ Triple XL is leverbaar in drie verschillende breedtes, die om en om worden gelegd. Daarmee wordt het authentieke karakter van een houten vloer tot in perfectie nagebootst.

PVC vloeren van Floorever

Duurzaam
PVC-vloeren zijn gemaakt van bijzonder duurzaam vinyl. Daarnaast zijn PVC-vloeren onderhoudsarm en vochtbestendig. Bovendien isoleren ze als de beste. Ideaal voor als u in een appartement woont en er mensen onder u wonen. Een PVC-vloer is namelijk een stille vloer. Voor u en uw buren wel zo fijn. Bij Floorever vindt u vele motieven op voorraad. PVC-vloeren zijn leverbaar in diverse tegel- en houtstructuren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Toch hebben de PVC-vloeren niet de nadelen van een tegel- of houten vloer. Dat is wel zo fijn.
‘PVC vloeren zijn nog maar nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden’, vertellen Wendy en Ingrid. ‘Daarom kiezen mensen, die in eerste instantie een houten vloer willen, uiteindelijk voor een PVC-vloer.’ De reden is simpel: hout kent vele nadelen, waar een PVC-vloer slechts voordelen kent. ‘Een houten vloer vergt veel onderhoud’, weten de dames. ‘Je moet het schuren, lakken of in de olie doen. Dat vraagt veel tijd en steeds vaker hebben mensen geen tijd voor het goed onderhouden van een houten vloer.’ Maar er is meer: PVC-vloeren geleiden bijzonder goed. Dus ook wanneer u vloerverwarming heeft, kunt u gerust een PVC-vloer (laten) leggen. Sterker nog: het is zelfs een aanrader. Kortom: waarom zou u niet voor een PVC-vloer kiezen?



Gemak
‘Laat de vloer leggen door onze vakmannen’, gaan ze verder. ‘Zij egaliseren de ondergrond, zodat de vloer helemaal goed komt te liggen. De vloer leggen en afwerken; onze vakmensen zijn niet anders gewend en werken snel en vakkundig. Dat bespaart u een hoop ergernis en moeite. Want waarom zou u een zelf een vloer willen leggen als een ander het beter, sneller en vakkundiger kan? Bovendien werken onze vakmannen het tot in de puntjes voor u af. Dat betekent dat ze ook de plint, vaak een ergernis voor de doe-het-zelver, voor u leggen. Wel zo makkelijk en met verbluffend resultaat.’

Floorever. ‘Wanneer komt u langs om uw nieuwe vloer uit te zoeken?’, vragen de twee zich hardop af. ‘We bieden u een ruime keuze uit bekende merken, zoals Ambiant, Mflor, Tarkett, Moduleo en Flabel (onze eigen huiscollectie). En u weet: om de prijs hoeft u het niet te laten, want Floorever is concurrerend en onbetwist de nummer 1 in PVC vloeren.’ Binnenkort vertellen we u graag meer over de nieuwe vloeren van Stralon. Kunt u niet wachten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.



Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

PVC vloer van Floorever

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05