Afbeelding

Ester Boudewijn aan de slag bij Alex Makelaars: betrokken van a tot z

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ester Boudewijn is onlangs aan de slag gegaan als makelaar bij Alex Makelaars in Kampen. Het voelt voor haar een beetje als thuiskomen. Ze woont in Kampen, werkte er eerder bij een andere makelaardij en heeft er haar netwerk.

Boudewijn: “In heb tussentijds een aantal jaren gewerkt voor een makelaar in Genemuiden. Met erg veel plezier overigens. Ik was alleen toe aan een nieuwe uitdaging.” Die vond ze dus bij Alex Woon- en Bedrijfsmakelaars. “Het voelde meteen goed na de kennismaking. Daarbij is Alex Makelaars een makelaardij met een erg goede naam.”

Nieuwbouw

Dat je als makelaar werkt in het gebied waar je woont, is een pre. Dichter op de markt kan je niet zitten. Boudewijn gaat zich niet alleen bezighouden met de verkoop van bestaande woningen. “Ik zal daarnaast ook nieuwbouw doen. Bij nieuwbouwwoningen is het ook zaak dat je de voor de koper kunt visualiseren hoe het er gaat uitzien.”

Dynamiek

Boudewijn straalt als ze praat over haar vak. “Geen dag is hetzelfde, het is enorm dynamisch.” De markt is zogezegd behoorlijk op stoom. Toch is het volgens Boudewijn een misverstand om te denken dat elk huis dat je nu te koop zet in mum van tijd weg is. “In de meeste gevallen is dat wel zo. Ik vind het wel eens jammer om potentiële kopers te moeten teleurstellen.”

Een betrokken makelaar blijft een must voor wie zijn of haar woning snel wil verkopen voor een goede prijs. En ‘persoonlijk betrokken’ is Boudewijn. “Ik begeleid mensen die hun woning verkopen graag van a tot z.”

Alex woon-& bedrijfsmakelaars Kampen

Burgwal 87

Tel: 038-3336633

http://www.alex-makelaars.nl

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17