Afbeelding

Aantrekkelijke voorjaarsacties bij Van den Berg Interieur

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van den Berg Interieur pakt de komende week uit met aantrekkelijke voorjaarsacties. Tot en met 5 mei kunnen mensen profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Zo is er in deze periode een aanlokkelijke horrenactie. Onder het motto ‘wie geen horren wil, moet maar voelen’ geeft Van den Berg Interieur een korting van maar liefst 50 procent op een tweede hor van Luxaflex. En dat is lang niet alles. Tot en met 5 mei geldt een korting van 15 procent op producten van Luxaflex en vouwgordijnen en jaloezieën van Copa. Daarnaast is nu het moment om kennis te maken met de Berg-collectie, bestaande uit tapijt, laminaat, PVC-vloer, gordijnen en inbetweens. Ook hier geldt een korting van 15 procent.

Natuurlijk kan het zo zijn, dat u een product iets later nodig bent. Van den Berg Interieur denkt graag mee. Daarom gelden de aantrekkelijke voorjaarskortingen ook bij een latere levering.

Van den Berg Interieur is al 48 jaar het adres voor vloer- en raambekleding. Het bedrijf heeft een schat aan ervaring in huis en biedt hoogwaardige producten tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast worden de belangrijkste woontrends nauw in de gaten gehouden. Kom langs tijdens de voorjaarsactie en maak kennis de uitgebreide mogelijkheden bij de woonspecialist in IJsselmuiden. De uitgebreide showroom van Van den Berg Interieur is vinden op slechts 200 meter van het NS Station. Parkeren met de auto kan voor de deur.

Van den Berg Interieur

Baan 10 IJsselmuiden

Tel: (038) 331 37 61

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21