Afbeelding
Dik Leusink

Botenfabriek nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VSCO’61 heeft afgelopen week een nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen en wel Botenfabriek uit Elburg. Eigenaren Roland Rozeboom en Marcel Blaauw waren naar sportpark De Heughte gekomen om de reclameborden officieel te overhandigen. Met veel genoegen werden de borden in ontvangst genomen door sponsorcommissielid Lammert Vlieger, waarna Botenfabriek Elburg een fraai bloemstuk kreeg overhandigd als blijk van bijzondere dank en waardering.

De twee hardwerkende ondernemers en vrienden Roland Rozeboom en Marcel Blaauw waren negen jaar geleden op zoek naar een tweedehands boot. De conclusie was al snel getrokken dat een boot toch wel prijzig is. Dus werd gekeken of er rechtstreeks bij een botenproducent kon worden ingekocht, hetgeen in het buitenland lukte. En zo begon het avontuur van in- en verkoop van boten. Eerst hobbymatig en sinds 2017 ook professioneel. Roland Rozeboom heeft zijn functie als account manager bij een bekende kantoormeubelenleverancier verlaten en heeft zich vol in de boten-business gestort. Marcel Blaauw is weliswaar beperkt aanwezig vanwege zijn drukke bloemenzaak De Orchidee in Wezep, maar is op de achtergrond nauw betrokken bij deze jonge onderneming.

Een compacte en nieuwe boot vinden tegen een normaal budget is niet makkelijk. Botenfabriek tracht juist in dit segment van trailerbare sloepen, consoleboten en / of visboten scherp en vernieuwend te werk te gaan. Dit tot een lengte van circa vijf meter. Het jonge bedrijf doet dit met o.a. hun eigen merk Amigo Boats, maar ook met een merk als Icon. Tevens leveren zij zeer voordelige boottrailers, buitenboordmotoren en elektrische buitenboordmotoren, oftewel fluistermotoren.

Plezier in de watersport staat bij Botenfabriek voorop. Dit wordt mogelijk gemaakt met kwalitatief en prijstechnisch zeer goede producten. Door rechtstreekse import leggen zij het voordeel en de innovatie direct bij de klant.

Beide ondernemers hebben een VSCO’61-hart en willen de club graag ondersteunen en hebben gekozen voor sponsoring via reclameborden. Afgelopen week was het zover dat op sportpark De Heughte de reclameborden officieel werden overhandigd. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger was content met de support en overhandigde Botenfabriek namens VSCO’61een fraai bloemstuk als blijk van dank en waardering en wenste de jonge onderneming veel succes toe.

Dus, op zoek naar een sloep, consoleboot of visboot? Laat u zich dan verrassen door het ruime aanbod aan boten bij Botenfabriek in Elburg.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Botenfabriek
Industriestraat 13
8081 HH Elburg
T: 06 - 374 44 264
E: info@botenfabriek.nl
www.botenfabriek.nl

Ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 2 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 14 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 23 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57