Afbeelding
theaterterra.nl

Aladdin in Stadsgehoorzaal

Algemeen

KAMPEN - Theater Terra brengt op 2 mei in de Stadsgehoorzaal de magische wereld van Aladdin tot leven in een nieuwe familiemusical.

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Dan probeert de tovenaar om ook de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden.

De musical is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en begint om 19.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.theaterterra.nl.

Theater Terra

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin.