Afbeelding
Hendri van Dijk

Koningsdag verloting Stichting Weggeefschuur kampen e.o.

· leestijd 1 minuut Algemeen

Stichting Weggeefschuur

De weggeefschuur Kampen bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die met veel plezier alle activiteiten van de Weggeefschuur begeleiden. Vier dagdelen per week zijn de vrijwilligers aanwezig in de Weggeefschuur Kampen. Ook buiten deze dagen om zijn zij druk met allerlei werkzaamheden voor de Weggeefschuur Kampen: kleding ophangen, speelgoed sorteren, de Weggeefschuur inrichten en leuk aankleden. De weggeefschuur Kampen is voor mensen die weinig te besteden hebben. Door het inzamelen van (tweedehands) spullen en deze aan te bieden in de Weggeefschuur willen wij mensen die het financieel moeilijker hebben een steuntje in de rug geven. Weggeefschuur is geopend op:

Maandagmiddag van 14:00 tot 16:30 Woensdagmiddag van 14:00 tot 16:30 Vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:30, en elke eerste donderdagavond v/d maand van 19.30 tot 21.00
Donaties & Giften Help de Weggeefschuur helpen
De weggeefschuur Kampen draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties. Helaas zijn de kosten van het pand evenals gas, water en elektra hoger dan de inkomsten. Ondanks door spullen aan te bieden voor een vrijwillige bijdrage, hebben wij u hulp nog steeds hard nodig.
Kom op 27 april tussen 10.00 en 17.00 tijdens koningsdag op het plein aan de zandbergstraat te IJsselmuiden, Wij houden dan een verloting de gehele opbrengst van verkochte loten gaat naar de weggeefschuur. Wij hebben een groot prijzenpakket van 10tallen waardebonnen voor de supermarkt, slagen, bakker, visboer enz. te veel om op te noemen. Wij hebben als hoofdprijs een waardebon ter waarde van € 75 euro te besteden bij kledingwinkel RM Fashion. Zeker de moeite waard om een kansje te wagen. De loten kosten € 0,50 per lot, 5 voor € 2,00,- en 10 voor € 4,00,- u mag vooraf loten bestellen deze kunt u dan ophalen op de dag van de verloting. Wilt u vooraf loten bestellen, Mail dan naar weggeefschuur@hotmail.com.
Wilt u ons helpen doormiddel van een donatie, dat kan Doneer dan nu! NL03 RABO 0324 1468 41. Op koningsdag zijn er diverse activiteiten op het plein bij de weggeefschuur, voor jong en oud is er wel iets leuks te doen en te vinden. Ook kunt u hier terecht voor een bak koffie en een gezellig praatje.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de weggeefschuur gelegen aan de zandbergstraat 1P in IJsselmuiden, of mail uw vraag naar weggeefschuur@hotmail.com

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 13 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen gisteren
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen gisteren
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 28 mrt, 06:57
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57