Afbeelding

De Houtburcht: Leukste en beste adres voor tuinhout, blokhut en overkapping

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bent u ook al weer druk bezig met uw tuinplannen? Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Sinds 1996 is De Houtburcht in Kampen gespecialiseerd in tuinhout, schuren en overkappingen op maat.


Het tuinhout ligt grotendeels op voorraad, u rijdt de auto er zo naast. Een gratis leenaanhanger is beschikbaar om de spullen mee naar huis te nemen, maar natuurlijk kan er ook worden bezorgd. Schuttingen zijn er in talloze modellen, dus de keuze is groot en de meeste modellen zijn er ook te zien. U bent verzekerd van een goed advies om uw wensen te realiseren en kunt ook nog eens profiteren van de goede kwaliteit hout van De Houtburcht. “De juiste prijs/kwaliteitverhouding is belangrijk, voor elk budget wat kunnen bieden in de beste kwaliteit is ons doel. Het is gemakkelijk om de goedkoopste te zijn, maar is de klant daar mee tevreden en geholpen? Wij willen met een goed en eerlijk advies de klant tevreden stellen” aldus Wilco Riezebos van De Houtburcht.


Ruime keus.
De fraai aangelegde showtuinen en showroom bieden een ruime keuze in schuttingen, schuren en overkappingen. Meer dan 25 showmodellen staan opgesteld! Er is dus heel veel te zien en dat geeft een goede indruk van hoe het straks in uw tuin kan worden! Ook bijbehorende opties zoals glasschuifwanden, windcassettes, buitenrolgordijnen en heaters zijn te zien! De montage kan door eigen montageteams worden verzorgd. Het wordt u gemakkelijk gemaakt! Ga gerust eens kijken en laat u inspireren!


De Houtburcht is gevestigd aan de Betonstraat 2 in Kampen.
Tel: 038-3331891
info@houtburcht.nl
www.houtburcht.nl.