Afbeelding

Volop voorjaar bij Tuincentrum De Oosteinde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voorjaar breekt aan en dat is goed te merken bij Tuincentrum De Oosteinde in IJsselmuiden De winkel staat weer helemaal vol met perkgoed en andere groeiende planten en bomen.

Ook dit keer is er veel ruimte gemaakt voor zomerbloeiers. Van geraniums en petunia’s tot begonia’s en zomerdahlia’s. Al dit perkgoed zijn voor mooie prijzen te verkrijgen. Een groot assortiment van allerlei potten maakt het geheel af.

Tuincentrum De Oosteinde heeft alles voor uw groentetuin, zoals zaden, groenteplanten, fruitbomen en struiken. In het voorjaar mogen goede tuinmeubelen niet ontbreken. Bij De Oosteinde zijn tuinmeubelen in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Daarnaast kunt u met het tuingereedschap van De Oosteinde heerlijk de handen uit de mouwen steken in uw eigen tuin. Een mooie vijver maakt een tuin helemaal af. De Oosteinde heeft een speciale vijverafdeling met een complete collectie variërend van een waterpomp tot een vijverfilter en waterplanten. Daarnaast kunnen mensen lekker rondsnuffelen op de sfeerafdeling. Daar vindt u diverse leuke spulletjes, zoals potten, windlichten en kleden.

Met de klantenkaart van De Oosteinde is het extra aantrekkelijk winkelen. Hiermee spaart u automatisch voor voordeel. Daarnaast zijn er het gehele jaar diverse aantrekkelijke acties voor mensen met een klantenkaart.

Iedere vrijdag is het koopavond bij De Oosteinde en is de winkel open van 9.00 tot 21.00 uur. De Oosteinde is op Tweede Paasdag, Hemelvaart, Tweede Pinksterdag en Koningsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen kunnen mensen profiteren van verschillende aantrekkelijke aanbiedingen. Het tuincentrum in IJsselmuiden maakt deel uit van een keten van vier winkels. De Oosteinde is ook gevestigd in Hillegom, Vijfhuizen en Zeewolde.

Tuincentrum De Oosteinde

Koekoeksweg 4 IJsselmuiden

(038) 331 20 35

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21