Afbeelding

Hoogendoorn Kwekerij houdt traditionele Geraniumdag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Traditiegetrouw houdt Hoogendoorn Kwekerij in IJsselmuiden op de laatste zaterdag van april (zaterdag 27 april) de Geraniumdag. Dit keer valt dat samen met Koningsdag. Met 10.000 vierkante meter aan tuinplanten, bomen, heesters, coniferen, vaste planten en fruitbomen is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw tuin.

De Geraniumdag bij Hoogendoorn Kwekerij is uitgegroeid tot een ware traditie in de wijde omgeving. Vroeg in de morgen staan de mensen voor het hek te wachten. Zij hoeven niet bang te zijn dat ze niet aan hun trekken komen. Hoogendoorn Kwekerij heeft ruim 300.000 perkplanten op voorraad.

Hoogendoorn Kwekerij heeft flink uitgebreid. Het bedrijf heeft nu de beschikking over 15.000 vierkante meter en dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van een jaar geleden. Daardoor heeft Hoogendoorn Kwekerij nog meer te bieden. De collectie bestaat uit maar liefst 2.000 soorten tuinplanten. En dat betekent een ruime keuze voor iedereen. De leuke en gezellige Geraniumdag is het startschot van een fleurig seizoen. De koffie staat klaar.

Op deze speciale dag kunt u ook profiteren van een aantrekkelijke aanbieding. Vier geraniums voor slechts 2,50 euro. Deze prijs vindt u nergens. Neem wel even dozen of kisten mee om de geraniums in te doen. Tot slot komt Hoogendoorn nog even met een waarschuwing. “In verband met de nachtvorst is het niet verstandig om voor de maand te planten.” Voor alle tuinvragen is Hoogendoorn ook het juiste adres. Dan kan bijna ook niet anders met ruim vijftig jaar ervaring in het vak.

Hoogendoorn Kwekerij

Hartogsweg 11 IJsselmuiden

Tel: (038) 331 51 31