FOTO: 	Bouwmeester Media
FOTO: Bouwmeester Media

Tanning Zonnestudio beloond met ‘Ergoline Flagship Studio’ award

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

(Door Alex de Jong @ Attest Communicatie)

KAMPEN - Ze zijn nog maar net een half jaar bezig en nu al door zonnebankleverancier Ergoline verkozen tot ‘vlaggenschip’: Tanning Zonnestudio in Kampen. Daarmee heeft de gloednieuwe zonnestudio van Inge en Patrick aan de Ambachtsstraat binnen zes maanden al voor elkaar gekregen wat sommige studio’s nooit zullen bereiken.

Ergoline heeft inmiddels een viertal zonnestudio’s in het land het predicaat ‘Ergoline Flagship Studio’ gegeven. Volgens directeur Huib van Heest van JK Nederland (leverancier van o.a. Ergoline), zal op termijn hooguit een vijftiental studio’s deze eer te beurt vallen. ‘Ben je ons vlaggenschip, dan heb je echt wel wat in je mars. Dan heb je het over een bijzonder mooie uitstraling, op en top hygiëne, een goed zonadvies, c.q. intake volgens de richtlijnen van de branchevereniging Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), en gebruikmaking van de allernieuwste apparatuur.’ Kortom: er moet een compleet en deskundig plaatje liggen. Een zaak om door een ringetje te halen. Tanning Zonnestudio behoort hiermee tot de crème de la crème.

Van Heest kwam vanwege de uitreiking voor het eerst in Kampen langs om met eigen ogen te aanschouwen wat zijn team, bij de eerdere selectie, allang wist: in Kampen bevindt zich een prachtige zonnestudio; een voorbeeld voor anderen. ‘Inge en Patrick zijn duidelijk mensen die met liefde en aandacht voor hun vak deze studio runnen. Ze springen er echt bovenuit. Het is dat ze vandaag onze award van vlaggenschip al hebben gekregen, want anders zou ik het ze persoonlijk alsnog hebben gegeven. Wat een topzaak!’ Meer weten? Kijk op www.tanningzonnestudio.nl.