Afbeelding

Nieuwe winkel van Livera in Kampen

Algemeen

KAMPEN - Livera heeft op 19 april aan de Oudestraat 71 een nieuwe winkel geopend. Het nieuwste winkelconcept van Livera is daar doorgevoerd. Met dit nieuwe winkelconcept wil de franchise organisatie een breed publiek aantrekken. "Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera.

“We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm.”

Locatie Kampen

De nieuwe winkel in Kampen is de tweede winkel van onderneemster Renate Zoetebier. Zij is al 25 jaar werkzaam voor Livera. Renate is geboren en getogen in Kampen en een winkel in Kampen is altijd een droom van haar geweest. “Ik ben heel blij dat ik nu ook een nieuwe winkel in Kampen heb geopend, waar ik samen met het nieuwe team klaar sta om onze klanten te voorzien van het juiste advies."