Afbeelding

Spanker naar de top!

Algemeen

De afgelopen week heeft een groep van 12 leerlingen van de Spanker te Kampen onder begeleiding van stichting de Beweging de wereldberoemde berg de Alpe’d Huez met de fiets beklommen. Deze berg is onder andere bekend van de Tour de France en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van rond de 8% en de route is 14 kilometer lang. Vanaf januari is er wekelijks heel hard getraind om deze topprestatie te kunnen leveren en alle deelnemers hebben dan ook de top bereikt. Het doel van dit avontuur is om de leerlingen van het gespecialiseerd voortgezet onderwijs te laten ervaren dat je prestaties kunt leveren die je vooraf nooit voor mogelijk hield, als je traint en samenwerkt. Het werd een ervaring en een levensles om nooit meer te vergeten.

De fietsers zijn de sponsoren ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid dit project te kunnen organiseren, onze sponsors zijn:

Zonnegilde, Horlogeloods, de Veerman van Kampen, Bosman IJsselmuiden BV, IT Moves, Asia Express Food, Minnema Tweewielers, Erica's Hairlook, Present it, Snackbar Timmer, Gajeswear.com en Mondria advies.

De leerlingen hebben zich ook laten sponsoren voor het goede doel. Inmiddels is er al een bedrag van meer dan 700 euro binnen voor Kika.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21