Tiende VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi

· leestijd 1 minuut Algemeen

Komende zaterdag 1 juni zal het VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi voor de tiende keer op rij worden georganiseerd op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Aan het toernooi, dat inmiddels traditioneel op de eerste zaterdag van juni gehouden wordt, zullen 22 teams uit de wijde omgeving van Oosterwolde, deelnemen. Zo zijn er teams uit Almelo, Lelystad, ’t Harde, Harderwijk, Deventer, Twello en Kampen aanwezig.

Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers strijden om de VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi wisseltrofee. De deelnemers zullen op een half veld spelen in 4 verschillende poules. ’t Harde is wederom titelverdediger van het toernooi bij de senioren. Zij zullen proberen de wisselbeker definitief te bemachtigen. Op het recreantenniveau zal ‘thuisploeg’ het Adelaarsnest G1 proberen opnieuw de wisselbeker te winnen. Bij de jeugd zal titelverdediger Colmschate ’33 JG1 haar titel verdedigen. De toernooiwinnaars mogen een jaar lang over de wisseltrofee beschikken. Daarnaast zullen alle deelnemende teams een mooie beker ontvangen. Voor elke deelnemer ligt er verder een mooie verrassing in het kader van het tienjarig jubileum van het toernooi klaar.

Het toernooi zal om 09.45 uur geopend worden en de prijsuitreiking zal rond 15.00 uur plaatsvinden. Rond het middaguur krijgen alle spelers een lunch aangeboden die mede mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Spijkerboer en De Fruit-o-loog. Ook is er tijdens de lunch een spetterend optreden van het Nederlandstalige en inmiddels voor het toernooi bekende ‘Duo Remix’. Na de prijsuitreiking gaat het programma verder met een barbecue verzorgd door Slagerij Henk van de Weg.

Het toernooi, dat het op gepaste wijze realiseren van een onvergetelijke dag voor de deelnemers tot doel heeft, zou niet kunnen bestaan zonder de steun van haar sponsoren Elburg Foods, Alfa Accountants en Adviseurs, Syntech IT, OpMaat administratie en advies en Elabo. Wij willen de sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage en inzet.

We verwachten een gezellige, maar ook spannende dag, waarbij de deelnemers tot het uiterste zullen gaan om de VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi wisseltrofee in bezit te krijgen. Iedereen is van harte uitgenodigd zaterdag 1 juni een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om de deelnemers aan te moedigen. De entree is gratis.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00