Nieuw telefoonnummer rijbewijskeuringen in 't Middelpunt in Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Nieuw telefoonnummer rijbewijskeuringen in ‘t Middelpunt

Gedurende 15 jaar werden de afspraken voor de rijbewijskeuringen in wijkgebouw ’t Middelpunt (voorheen De Flevocel) in Kampen gemaakt door Jaap Reker. Hij deed dit vriendelijk, ter zake kundig en accuraat. Keuringsarts Ton Windgassen: ‘Veel mensen zullen er een goede herinnering aan hebben, want Jaap is humoristisch en een geziene persoon in de regio. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn inzet. Nu Jaaps vervanging goed is geregeld, kan hij op zijn lauweren gaan rusten: a job well done!’.

Het nieuwe telefoonnummer is dus niet meer Jaaps privénummer maar 085-0650005. Daar zit een klein team van enthousiaste medewerkers klaar om een afspraak te maken met mensen die een medische keuring nodig hebben voor hun rijbewijs. Dit geldt voor zowel jongeren die willen gaan afrijden, ouderen die hun rijbewijs willen verlengen en chauffeurs met een groot rijbewijs (CDE) of een taxipas.

De volgende keuring in wijkgebouw ‘t Middelpunt in de Lamoraal van Egmondstraat 2 zal zijn op vrijdag 21 juni. Bel voor een afspraak dus: 085-0650005. De kosten bedragen € 40 en voor chauffeurs met een groot rijbewijs of een taxipas is dit € 60. De keuring in juli zal zijn op vrijdag de 19de.

Voor de keuring zijn nodig: het keuringsformulier en de brieven van het CBR, een kleine hoeveelheid urine (liefst niet ouder dan plm. twee uur), een actueel medicatieoverzicht van de apotheek (óók als u op dit moment geen medicijnen gebruikt) en het rijbewijs. Neem ook de bril voor auto of tv mee, en als u contactlenzen draagt, de verpakking of het recept. Zie ook: www.rijbewijskeuringen.info.