Afbeelding
Repetitie Shrek - Richard Tennekes

Première Shrek in de Stadsgehoorzaal

Cultuur

Kampen – Op donderdag 6 juni beleeft Shrek de musical haar première in de Stadsgehoorzaal. Het was een uitdaging om deze musical, naar aanleiding van de DreamWorksfilm, op de planken te zetten maar met dank aan regisseur Mark van Haasteren en het hele creatieve team is het de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties weer gelukt om met een voorstelling van formaat te komen.

Tijdens de voorstelling worden de bezoekers meegenomen in de wereld van Shrek, een groen wezen dat eenzaam in zijn moeras woont. Plotseling wordt zijn kluizenaarsbestaan verstoord als een groep dakloze sprookjesfiguren in zijn moeras wordt gedumpt. En dan start Shreks grote avontuur.

Met meer dan 50 castleden, een live orkest, uitbundige kostuums, een grote draak en professionele dans- en zangnummers is Shrek omgetoverd van boek en tekenfilm tot een volwaardige familiemusical.

Naast de première op donderdag 6 juni zijn er nog vijf voorstellingen op 7,8 en 10 juni. Reserveer kaarten via stadsgehoorzaalkampen.nl.