Afbeelding

Quintus Muziekweken boordevol gratis workshops en projecten

Cultuur

KAMPEN – Heel veel samenspelen, van alles uitproberen, het podium op, nieuwe ervaringen opdoen en vooral plezier maken: muziekliefhebbers en andere belangstellenden kunnen van maandag 24 juni t/m zaterdag 6 juli hun hart ophalen tijdens de Quintus Muziekweken.

In de Quintus Muziekweken organiseert het kunstencentrum op de locaties in Kampen en IJsselmuiden een muzikaal programma met meer dan 150 projecten, activiteiten, workshops, samenspeel- en ensembleactiviteiten. Door samen nieuwe dingen te doen, word je uitgedaagd, leer je op een andere manier en krijg je extra zin in muziek maken.

Het volledige programma vind je op www.quintuskampen.nl. Daarbij is aangegeven welke open workshops voor iedereen toegankelijk zijn en welke activiteiten exclusief voor Quintusleerlingen zijn bedoeld en hoe je je kunt aanmelden. Alle workshops, projecten en activiteiten zijn gratis en zonder limiet wat het aantal te volgen onderdelen betreft! Quintus is gevestigd aan de Vloeddijk 38 in Kampen en telefonisch bereikbaar via 038-3371200.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden