Afbeelding

VakantieBijbelWeek IJsselmuiden maakt doorstart in zomervakantie

Algemeen

Zoals al eerder gemeld verkeerde de VakantieBijbelWeek te IJsselmuiden in zwaar weer. Maar de zon is weer gaan schijnen voor de VakantieBijbelWeek en vol goede moed zijn ongeveer 20 enthousiaste mensen gevonden om de VakantieBijbelWeek nieuw leven in te blazen.

En dat dat gebeurd is, blijkt wel uit het gloednieuwe programma. ‘We hebben onze focus weer terug willen brengen op evangelisatie. Dit willen we onder andere doen door de gezinnen meer te betrekken bij de VBW.’ Het nieuwe team heeft met twee experts nagedacht over het programma en er is gekozen om elke ochtend de focus op de kinderen te leggen. Vier ochtenden zijn de kinderen van 5-9 jaar welkom in de tent aan de Slenkstraat. ‘Op twee avonden en een middag zijn hele gezinnen welkom. Dan organiseren we een wandelpuzzeltocht, een sing-in en de slotavond.’ Ook aan de tieners wordt weer gedacht. Voor hen zijn twee aparte avonden georganiseerd die in het teken staan van sport, spel en evangelie.

De VakantieBijbelWeek IJsselmuiden zal plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie, van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 augustus. Meer informatie over de VakantieBijbelWeek IJsselmuiden, is te vinden op www.VakantieBijbelWeek.com.

Ook kunnen we gevolgd worden op facebook, twitter en instagram.