Afbeelding

Online ticketsysteem voor Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Om Kampen aantrekkelijker te maken voor de toerist en evenementenorganisatoren beter van dienst te kunnen zijn, heeft Kampen Marketing een online ticketverkoop module ontwikkeld. Tickets kunnen vanaf nu online aangeboden en verkocht worden via de online kanalen die Kampen Marketing beheert. Een pilot met de verkoop van vaartochten met de Piet Hein bleek succesvol.

Groter bereik
Op de evenementenkalenders van visitkampen.nl en stad.kampen.nl en via Facebook (Hanzestad Kampen) kunnen linkjes naar tickets worden aangemaakt waardoor belangstellenden eenvoudig en snel hun tickets voor een evenement kunnen bestellen.
Hierdoor ontstaat een extra potentieel bereik voor evenementenorganisatoren. Momenteel draait er een succesvolle pilot met een tweetal vaartochten, het Koninklijk jacht 'Piet Hein’ en een vaartocht met de Veerman van Kampen.

Citymarketeer Roeland Tameling ziet volop mogelijkheden: "Alle typen evenementen zijn te koppelen aan dit ticketsysteem, denk aan stadswandelingen, fietstochten, arrangementen, workshops en meer. We hopen de toerist, die Kampen wil bezoeken, zo beter van dienst te zijn.”

Piet Hein
Het Koninklijk jacht 'Piet Hein' maakt dit jaar een vaartocht langs de IJssel en het Veluwemeer. Op 4 en 5 juli meert het aan in Kampen. Dat geeft belangstellenden de mogelijkheid om een vaartocht te maken op dit bijzondere schip.
Prinsenjacht 'Piet Hein' is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht.

Donderdag 4 juli van 14:00 uur tot 16:00 uur en vrijdag 5 juli van 10:00 uur tot 12:00 uur vaart de 'Piet Hein’ vanuit Kampen.
De kaarten kosten €17,50 per persoon en zijn online te bestellen via de nieuwe ticketportal. Tameling zegt hierover: "Maak gebruik van de unieke kans om kennis te maken met dit Koninklijke Jacht. Vaar mee, bewonder Kampen vanaf het water en geniet van het prachtige IJssellandschap!”