Afbeelding
Gerard Meijeringh

IJVV presenteert jubileumuitgave presentatiegids

Sport

IJSSELMUIDEN – IJVV heeft donderdagavond de presentatiegids voor het komende seizoen gepresenteerd. In de bestuurskamer nam wethouder Geert Meijering het eerste exemplaar in ontvangst.

De presentatiegids van IJVV heeft een lange geschiedenis. In het jubileumjaar 1995 verscheen de eerste presentatiegids. Het initiatief viel in de smaak, de gids werd positief ontvangen. IJVV ging door met het project. In de loop der jaren is er een grote kwaliteitsslag gemaakt.

Deze week wordt de 25ste editie van de gids verspreid in IJsselmuiden. Alle reden voor IJVV om daar even bij stil te staan. Dat gebeurde donderdagavond in de bestuurskamer van IJVV. Wim Selles, van het begin betrokken bij de gids, en IJVV-voorzitter Mannie Vaandering deelden het eerste exemplaar uit aan wethouder Geert Meijering.

De sportwethouder leest de gids elk jaar met veel genoegen. “Goed geschreven en mooie foto’s. De seizoengids van IJVV ziet er al jaren gelikt uit.” Hij is blij dat de IJVV nog steeds kiest voor een papieren uitgave die in IJsselmuiden wordt verspreid. "Digitaal leest niet iedereen. Deze gids wordt ook gelezen door mensen die geen verstand hebben van voetbal", aldus Meijering.