Afbeelding
schermafdruk Youtube

Schiettoernooi voor bedrijven

Algemeen

KAMPEN – Schietvereniging ‘Op de Korrel’ houdt op de avonden van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 1 november haar jaarlijkse bedrijven schiettoernooi.

Locatie is het onderkomen van de vereniging aan de Reigerweg 20. De avonden starten om 19.30 uur en duren tot circa 22.30 uur. Op vrijdag 8 november is de finale en de prijsuitreiking.

Bedrijven die niet met al het deelnemende personeel op 1 avond kunnen komen, kunnen meedere avonden reserveren. Dit moet worden verzocht op het deelnameformulier.

Iedereen mag deelnemen aan dit toernooi, behalve leden van een schietvereniging. Vrouwen en mannen schieten in een aparte klasse en als een bedrijf met meer dan 4 personen deelneemt, is er ook een aparte bedrijvenklasse. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Er wordt staande geschoten met luchtgeweren van de schietvereniging. Andere wapens worden niet toegelaten.

Deelname kost 6 euro per persoon. Voor alle deelnemers is er een herinnering en er zijn bekers te winnen voor de drie hoogste persoonlijke scores en voor de drie hoogst geëindigde bedrijventeams.

Het inschrijfformulier kan worden opgevraagd via wedstrijd@ssvopdekorrel.nl. Inschrijven kan tot 16 oktober. De datum en tij van deelname wordt aan inschrijvers bekend gemaakt via e-mai. De vereniging houdt de mogelijkheid open om van de opgegeven datum af te wijken en zal dan in overleg met de deelnemer(s) een andere datum kiezen.