Afbeelding

De Bikkels showen nieuwe uniformen

Algemeen

KAMPEN - Dankzij een succesvolle fondsenwervingsactie hebben de muzikanten van De Bikkels, de drumband voor volwassenen met een verstandelijke beperking, nu echte uniformen. Ook zijn er trommels voor de drummers aangeschaft.

Op zaterdag 5 oktober zullen De Bikkels in de Stadsgehoorzaal tijdens Het Grote Bikkelsgala laten zien en horen dat ze nu een volwaardige Kamper drumband zijn. Naast het optreden van De Bikkels en het Kamper Jachthoornkorps zal ook the king of rock and roll, Elvis Presley, acte de présence geven. Na de show gaan de voetjes van de vloer met deejay Bertus Krabbe. Ambassadeur Rene Diender: “Het is een hele bijzondere avond voor ons, we verwachten dan ook dat iedereen in gala-tenue komt in de kleuren van De Bikkels: rood en zwart.”

De Bikkels - een initiatief van het Kamper Jachthoornkorps - wilden graag optreden voor publiek maar geld voor uniformen en instrumenten was er niet. Vele Kampenaren en ondernemers omarmden het project en steunden De Bikkels op de meest uiteenlopende manieren. Zo verzorgden Edventure Foods en Kamper Events een barbecue voor de drummers en hun sterdonateurs.

Kaarten voor het Bikkelsgala kosten 5 euro en zijn te bestellen via de site van de Stadsgehoorzaal.