Afbeelding

Workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’

Algemeen

KAMPEN - Om mensen te helpen contacten te onderhouden en te verbreden, geeft Icare Ledenvereniging samen met het Rode Kruis op 22 oktober en 5 november in Kampen de tweedaagse workshop ‘Vergroot uw kennissenkring’.

De workshop is voor mensen met voldoende familie, vrienden en kennissen om zich heen en voor mensen die regelmatig een praatje kunnen maken of een beroep kunnen doen op anderen als ze hulp nodig hebben. Tijdens de workshop krijgt men inzicht in hoeveel contacten ze al hebben met mensen en hoe ze hun contacten kunnen onderhouden en verbreden. Deelnemers gaan in kleine groepjes aan de slag en oefenen ook thuis.

Gratis voor leden

De workshop is gratis en exclusief voor leden van de ledenvereniging. Locatie: De wijkcentrum Reyersdam aan de Reyersdijk 2. Wie wil meedoen, meldt zich telefonisch aan via (088) 383 20 00. Aanmelden is mogelijk tot 15 oktober. Een lidmaatschap van de ledenvereniging kost 20,50 euro per huishouden per kalenderjaar. Kijk voor meer informatie op ledenvereniging.nl/hh-kennissenkring.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17