Afbeelding

Workshop 'Look good feel better' voor mensen met kanker

Algemeen

ZWOLLE - Door kanker kan iemands uiterlijk behoorlijk veranderen. Dat kan door ziekte komen, maar ook door de behandeling. Veel mensen hebben te maken met een droge huid, broos en dun haar en het uitvallen van wenkbrauwen. In deze situatie geeft een goed verzorgd uiterlijk vaak meteen een beter gevoel. In de workshop 'Look Good, Feel Better' worden tips gegeven over huidverzorging en make-up.

Deelnemers aan de workshop gaan zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld. Bij de workshop is ook een haarwerker aanwezig die vertelt over de aanschaf, het gebruik en onderhoud van haarwerken. Ook alternatieven voor haarwerken komen aan de orde zoals hoedjes, mutsjes en shawls.

De workshop wordt gehouden op maandag 24 september van 10.00 tot 12.00 uur en is bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (kort) na hun behandeling. U kunt zich aanmelden bij de regieverpleegkundigen oncologie. Zij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 9.30 uur en 13.30 en 14.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0522) 23 32 69. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De locatie is Dr. Spanjaardweg 29-B, 8025 BT Zwolle.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 8 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 10 uur geleden