Afbeelding

Lijfstijl Mode hofleverancier van grote maten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De stijl van een vrouw is gekoppeld aan haar persoonlijkheid, niet aan haar maat… is de slogan bij Lijfstijl Mode in Emmeloord, en ook dit najaar kan iedere vrouw haar eigen stijl en smaak bepalen in een zeer uitgebreide collectie.

Lijfstijl Mode mag zich dit jaar al 23 jaar “hofleverancier”noemen op het gebied van de grote namen van bekende merken op het gebied van de grotere maten, zoals Exelle, Yesta, Twister, Chalou/ Sempre Piu, . Merken met een eigen stijl en bijzondere uitstraling zijn Ophilia, Pont Neuf en Zuzabart. Lijfstijl Mode heeft ook haar eigen label onder de naam Your Style by Lijfstijl Mode. Een collectie die inspeelt op de directe vraag met betrekking op kleuren en laatste trends op gebied van de mode. Nu is het moment om u uit te nodigen om al het modemoois vol trots aan u te presenteren en samen met u de mooiste combinaties te maken die helemaal op jouw lijf geschreven en passend in jouw stijl zijn.

Zo omvat de collectie een ruime keus in verschillende stijlen en ook in verschillende prijscategorieën de collectie is vrolijk, kleurrijk subtiel glamour in combinatie met een everyday-look en dat alles van maat 44 tot en maat 60/62.

De collectie voor het najaar bevat ook een ruime sortering jurken en tunieken in verschillende lengtes en ook mooie kleding voor de bruidsmoeder is ruimschoots aanwezig. Tevens hebben we mooie shawls en sieraden in ons assortiment wat de collectie compleet maakt.

Voor eventuele vragen kan gebeld worden met 0527-611212 en actuele informatie is te vinden op de Facebook-pagina. Lijfstijl Mode is gevestigd aan de Lange Nering 97 Emmeloord (t.o Jumbo supermarkt) parkeerplaats voor de deur.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 11 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 13 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen gisteren
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41