Afbeelding

Verhalen om van te smullen

Algemeen

Op 14 november is het zover! De presentatie van het unieke verhalenkookboek uit Kampen: ‘Verhalen om te smullen’

We overhandigen het eerste exemplaar aan wethouder Irma van der Sloot

Een moderne bite!
Kookboeken zijn er volop, maar niet eerder verscheen een verhalenkookboek met herkenbare, aansprekende en ontroerende Kamper verhalen, gekoppeld aan traditionele en/of vergeten gerechten. HarmJan Schingenga en Jeroen Veenman, koks van restaurant MaGreet, hebben de gerechten in dit boek een moderne ‘bite’ gegeven.

Verhalenvertellers pur sang
Uiteraard staan de verhalenvertellers Anna, Annemie, Geke, Henk, Henny, Jo, Paul & Marie, Piety, Rie en Rose-Marie tijdens deze feestelijke boekpresentatie in de spotlights. Er is gelegenheid om door een van hen een boek te laten signeren. Of door allemaal, dat kan natuurlijk ook!

Wil je hierbij zijn?
Ook jij kunt bij deze bijzondere boekpresentatie aanwezig zijn! Reserveer een exemplaar van dit unieke Kamper verhalenkookboek (t.w.v. € 15) en stuur een berichtje dat je erbij wilt zijn via verhalenomtesmullen@gmail.com

Een gerecht proeven?
Wil je na de boekpresentatie een van de heerlijke gerechten uit dit verhalenkookboek proeven? Vermeld dit dan bij je boekreservering en dan zorgt Restaurant MaGreet dat er een tafeltje voor je klaar staat.

Tot ziens op donderdag 14 november!