Afbeelding
Coperto Restobar

Coperto Restobar lanceert Courtesy Car

· leestijd 1 minuut Algemeen

Vanaf oktober kunnen gasten binnen een straal van 25 km van Coperto Restobar moeiteloos de Courtesy Car terug naar huis bestellen. Coperto is daarmee een van de weinige restaurants dat een geïntegreerde Courtesy Car inclusief boekingssysteem kan aanbieden aan haar gasten. Geheel in stijl worden gasten opgehaald in een luxe BMW om te dineren in het restaurant waar chef-kok Remco Jansen een 4- óf 5-gangendiner verzorgt, waarna eenieder met alle egards weer naar huis gebracht wordt. De Courtesy Car is ontwikkeld met Dusseldorp BMW en Businessclass Chauffeursdiensten, zodat gasten volledig van hun avond uit kunnen genieten. Van donderdag tot en met zaterdag zijn er iedere dag 4 tijdssloten die zonder meerprijs geboekt kunnen worden van en naar het restaurant; dit is mogelijk van 17:45 tot 20:00 uur.

Samen Sterker
De samenwerking tussen Pillows Hotels/Coperto Restobar, Dusseldorp BMW en Businessclass Chauffeursdiensten is gebaseerd op het idee elkaar als lokale ondernemers in regio Zwolle binnen het hogere segment te ondersteunen. In dit specifieke geval is er een nieuwe dienst ontstaan die de beleving van de Coperto Restobar gasten tot het ultieme niveau tillen. Julia Vijftigschild (Hotel Manager, Pillows Grand Hotel Ter Borch) en Arie Verschoor (Vestigingsdirecteur, Dusseldorp Zwolle) zijn erg tevreden met de samenwerking en kijken uit naar de reactie van de gasten.

“Fantastisch dat alle partijen in het hogere segment met de Courtesy Car de krachten kunnen bundelen. Dit is een aanwinst voor alle betrokkenen! Daarnaast kunnen de gasten van Coperto Restobar vanaf nu ook ervaren hoe heerlijk het is om in een BMW gereden te worden.” Arie Verschoor (Vestigingsdirecteur, Dusseldorp Zwolle)

Wijn zonder zorgen
Extra fijn voor de gasten in regio Zwolle is dat het wijnarrangement nu zonder zorgen door iedereen genoten kan worden als ze reserveren bij Coperto Restobar. Het restaurant staat bekend om de bijzondere wijnselectie die geserveerd wordt bij elke gang.

“Geweldig om met zo’n mooi merk samen te werken. Voor ons is het allerbelangrijkste dat een Courtesy Car écht honderd procent aansluit bij ons merk en de kwaliteit en beleving die wij gasten willen bieden. Bijzonder omdat op deze manier samen te kunnen realiseren; we hopen dat andere restaurants en hotels onder de vlag van Pillows snel zullen volgen!” - Loes Dingemans (Managing Director IHMG, Pillows Hotels)

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden