Afbeelding

Kinderkunst workshop 'De kleine drukkerij'

Cultuur

Op Vrijdag 11 oktober en op donderdag 24 oktober word tijdens de tentoonstelling ‘Drifting’ een kinderkunst workshop gegeven.

“De kleine drukkerij” kan worden bezocht door kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De tentoonstelling ‘Drifting’ doet mee met de landelijke Grafiek manifestatie ‘Grafiek 2019’. Er is werk te zien van moeder en dochter Lydia en Emmy Roelofsen. Verschillende werken gemaakt met grafische ambachtelijke technieken zoals etsen, linoleumsnede en houtsnede zijn te bewonderen. Ook zijn er tekeningen te zien, tekeningen zijn bij het werk van Emmy en Lydia de basis van hun Grafische kunst.

Tijdens de workshop maken kinderen kennis met de beginselen van de Grafiek kunst. Er wordt gewerkt met druk inkt op water basis, en het is handig als je oude kleding aan doet. Er is plek voor 6 kinderen per workshop. De workshop op vrijdag 11 oktober is van 15 t/m 17 uur, en op donderdag 24 oktober van 13 t/m 15 uur. De locatie is Galerie 3L, Burgwal 96. Bij veel belangstelling is het mogelijk nog een workshop te geven. Voor meer info; 06-19736056 of lydieja@gmail.com

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 3 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 3 uur geleden