Afbeelding

Vreugde

Column

Die had ik even niet zien aankomen... Toen Mark Rutte afgelopen vrijdag bekend maakte dat alles, qua horeca en evenementen, weer open ging. Ik had verwacht dat we wel iets gingen versoepelen maar dit was even een bijzondere boodschap.

Het klinkt misschien heel raar maar er was bij mij vreugde en toch ook het besef dat ik waarschijnlijk mijn leven voor een groot deel weer om moet gooien. Tot diep in de nacht draaien, korte uren slaap en vooral weer eens achter de DJ Booth kruipen, na maanden van stilte.

Er wordt momenteel gigantisch veel georganiseerd, maar ik hoop dat iedereen door de bomen het bos blijft zien. Ik ben vooral blij voor de jongeren die lange tijd geen kant op konden en nu weer kunnen werken aan hun sociale contacten. Of dat je eens lekker los kan gaan en iemand een knuffel mag geven.

Natuurlijk moeten we voorzichtig zijn maar het is wel een deur die ineens open ging. Laten we daar op een goede manier mee omgaan. Het is te hopen dat bijvoorbeeld een Zeelst Kermis en City Fest op een normale manier kan doorgaan en dat ons Veldhoven weer een beetje opleeft. Maar vergeet niet om tot die tijd ook gewoon naar onze leuke barretjes, restaurants en andere horeca gelegenheden te gaan. Die staan te popelen om iedereen weer in de watten te leggen of een mooie avond te bezorgen.

Met de zomer in het vooruitzicht, ben ik momenteel blij voor iedereen.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.