Afbeelding

Reizen

Column

Reizen

Hoewel reizen niet alleen erg leuk is, is het ook nog eens goed voor ons. We kunnen nu niet reizen, maar wél plannen maken. Reizen heeft een positieve invloed op ons. Openstaan voor andere culturen maakt ons veel toleranter. We krijgen een andere kijk op de wereld en dat maakt ons gelukkiger.
Allemaal positieve effecten van het reizen en reizen is dan ook iets waar velen nu naar uitkijken. Vakantie voelt als een beloning en reizen geeft een doel, maar in dit jaar werd het door Corona bijna onmogelijk gemaakt en dat is niet goed voor ons.
Iedereen wil zich graag aan de regels houden, maar het zou ook wel fijn zijn als er ergens een beloning komt. Wat mij betreft liever vandaag dan morgen nog, dat vaccin. Niets zo fijn om even weg te dromen, de wereld wacht op ons!
Zeker dit jaar zijn er veel mensen erachter gekomen dat ze andere keuzes voor zichzelf gaan of zelfs moeten maken. In relaties, werk en gezondheid. Maak er werk van en maak die mooie reis, want morgen kan het anders zijn.
Over keuzes gesproken. Het was een jaar vol veranderingen, ook voor deze reiscolumn. In de huidige opzet verdwijnt deze, maar we zijn aan het nadenken over een eventuele andere vorm om u als lezer van deze krant te inspireren en informeren over reizen.
Nieuw jaar, nieuw doel? Fijne feestdagen en op naar een positief én vooral gezond 2021.

Corine Ravestein.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00