Afbeelding
Ursula fotografie

Theaterkoor Caecilia maakt zich klaar voor de première van Into the Woods

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op dit moment is theaterkoor Caecilia de allerlaatste puntjes op de i aan het zetten voor de musical Into the woods op 29, 30 november en 1 december in de Stadsgehoorzaal Kampen. Deze sprookjesmusical wordt muzikaal begeleid door een 12-koppig orkest. Afgelopen zaterdag werd er voor het eerst een doorloop met het orkest gehouden die prima verliep. Met meeslepende muziek en liedteksten van wereldberoemde en meermalen bekroond musicalcompinist Stephen Sondheim (o.a. West Side Story) en het sprookjesachtige verhaal van James Lapine geeft theaterkoor Caecilia uit Kampen haar eigen fantasierijke twist aan deze musical.

In dit bizarre en vrolijke sprookje voor zowel kinderen als volwassenen, komen vier welbekende sprookjes van Grimm bijeen. Samen met nog meer bekende sprookjesfiguren, bemoeien ze zich met elkaars verhaal. Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het Lang en Gelukkig waar iedereen op hoopt? ‘Into The Woods’ een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen.

Gaat u ook mee het bos in? Er zijn nog kaarten te koop!

De aanvangstijden op vrijdag en zaterdag zijn 20.15 uur. Zondag is er matinee om 15.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via www.stadsgehoorzaalkampen.nl