Afbeelding

Speel mee met Nederlandse Fluit Academie

Cultuur

KAMPEN – Speel jij dwarsfluit en zou je wel eens willen optreden met de Nederlandse Fluit Academie (Neflac)? Dat kan! Tijdens een combiconcert op zaterdag 14 maart bij Quintus krijgen fluitisten uit Kampen en de regio de kans om mee te spelen in een spectaculair slotstuk: de Ierse Brian Boru’s March!

Neflac is een organisatie die landelijk diverse workshops en masterclasses organiseert voor amateurfluitisten en jonge professionals. Daarnaast geven ze concerten met het Neflac Ensemble. Op zaterdag 14 maart komt Neflac naar Quintus voor een inspirerende dag voor de fluitleerlingen en een afsluitend combiconcert. Emily Beynon - solofluitiste van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en oprichtster van Neflac – is van de partij evenals Wieke Karsten, dirigent Jeroen Bron en het Neflac Ensemble.

Aanmelden

Fluitisten die geen les hebben bij Quintus, maar wel samen met Neflac willen musiceren zijn welkom om mee te doen bij het slotstuk, de Ierse Brian Boru’s March. Je krijgt muziek toegestuurd. De repetities zijn op woensdag 29 januari van 18.00 tot 19.00 uur en op 14 maart van 13.30 tot 14.30 uur bij Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen. Het concert op 14 maart is om 16.00 uur. De kosten zijn €25 <21 jaar en €30 > 21 jaar. Aanmelden kan tot 17 januari via www.quintuskampen.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17