Afbeelding
Picasa

Start nieuw kinderkoor Pocovoco

Cultuur

KAMPEN - Zangdocent Franka van Essen en pianodocent Afke Wiersma gaan hun krachten bundelen. Samen beginnen zij het nieuwe kinderkoor ?Pocovoco'. Kinderen van 6 tot 10 jaar zijn van harte welkom om mee te doen.

Samen zingen is goed voor de taalontwikkeling en het muzikaal gehoor en het geeft zelfvertrouwen. Behalve het samen instuderen van allerlei liedjes, van doldwaas tot diep serieus, van Annie MG Schmidt tot Disney's Frozen, leren de kinderen van alles over gezond stemgebruik. Ook maken ze spelenderwijs kennis met muziektheorie. Het allerbelangrijkst vinden de juffen dat de kinderen durven te zingen en daar samen plezier aan beleven.

Het kinderkoor oefent op vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.15uur aan het Kloosterplein 13. In eerste instantie gaat het om een pilot van tien weken. De juffen bekijken daarna of er voldoende animo is om verder te gaan. De pilot wordt afgesloten met een mooie presentatie voor de ouders en opa's en oma's. De kosten bedragen 30 euro per kind. De eerste keer oefenen is op  vrijdag 2 oktober. Opgeven kan via info@frankavanessen.nl of 06-26 65 89 60.