Afbeelding

Kom Canon zingen met het Christelijk Overdagkoor

Cultuur

Kampen - In het kader van de Week van de Amateurkunst, wil het Christelijk Overdagkoor iedereen laten ervaren hoe leuk samen zingen is. En samen canons zingen is nog leuker!
Daarom organiseert het Christelijk Overdagkoor twee open ochtenden, waarop we samen canons gaan zingen. Iedereen die mee wil doen is welkom op dinsdagochtend 15 september en 22 september van 10.00 tot 11.00 uur, in de Botermarktzaal van het Broederhuis, ingang Broederstraat. Het  is ook mogelijk om een van beide ochtenden bij te wonen.

Een fijne manier om (opnieuw) kennis te maken met het zingen in een gemengd koor. Trefwoorden van het koor zijn: breed christelijk repertoire, open sfeer, groeiend in kwaliteit. We zingen onder leiding van Marijn de Jong. Iedereen is van harte welkom. Meer inlichtingen: bezoek de site www.christelijkoverdagkoor.nl, bel Elsje Frouws, tel. 3324304, of mail: chr.overdagkoor@gmail.com. Aanmelden stellen we op prijs, maar gewoon binnenlopen kan ook.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden