Afbeelding
Toneelvereniging Puck

Toneelvereniging Puck speelt FC DVV

Cultuur

Net als voorgaande jaren voert toneelvereniging Puck dit jaar weer een geweldig stuk op. Na het succes van “Vluchtweg afgesloten,” is de toneelvereniging dit jaar terug met een heel ander verhaal.

In tegenstelling tot voorgaande jaren speelt Puck dit jaar voor het eerst in de Oude Ambachtsschool (ook wel bekend als DOAS). De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april a.s. in de theaterzaal van Theater Gnaffel.

Korte inhoud: Een competitieve sfeer is ook te merken bij vrouwenvoetbalclub DVV ('Dames Vrolijk Verder'). Het gesprek van de dag in de voetbalkantine van deze club is het ongelukje van de spits Jolanda. Hoewel ze de komende wedstrijd zal bijwonen, kan ze onmogelijk spelen. De grote vraag is dus wie haar zal vervangen? Er worden diverse mogelijkheden genoemd. Onder meer door de nerveuze trainster Els, de slechtziende keepster Monique, de vaderlijke kantinebaas Rien en de fanatieke verdedigster Fleur, die naar haar mening het meeste recht heeft op die centrale positie.... Dan komt de voorzitter en hoofdsponsor van het elftal, meneer Ben van Bielsen, echter met een oplossing, waardoor iedereen in rep en roer is en slechts weinigen zijn het met meneer van Bielsen eens, wat uiteindelijk leidt tot een spannende ontknoping.

Kaartverkoop: Kaarten in de voorverkoop zijn tot en met vrijdag 15 april online te bestellen op www.toneelpuck.nl en kosten €7.50,- voor volwassenen en €5.00,- oor kinderen. Aan de zaal kosten de kaarten €10.00,-