Afbeelding
Rogier Schrijer

A Day at the Theater

Cultuur

Ook dit jaar houdt het Stedelijk Orkest Kampen haar jaarlijks voorjaarsconcert in de Stadsgehoorzaal te Kampen en wel op zaterdag 2 april. Om de jeugd een breder en beter podium te geven, is er dit jaar gekozen voor een andere opzet. Van17.00-18.00 uur zullen de jeugdonderdelen (de SOKkids, de StOKkids en het leerlingenorkest), zich losmakend vanuit de hele vereniging, aan u presenteren waarbij de toegang gratis is. Vanaf 19.30 uur zal het concert worden vervolgt met overige onderdelen: orkest, koor en malletband, de laatste treed samen met de malletband van De Volharding op. (toegang € 7,50).

Tussen beide programmaonderdelen is er tevens gelegenheid om een hapje te eten in de foyer van de Stadsgehoorzaal. Het zal gaan om een aangeklede hamburger waarvoor de kosten € 5 bedragen.

De voorverkoop zal starten op donderdag 17 maart van 18.00-19.30 uur in het verenigingsgebouw (Bolwerk 10). Ook kunt u dan vouchers kopen voor het avondeten in de Stadsgehoorzaal.

U kunt ook kaarten en vouchers reserveren door een mail te sturen naar: secretaris@stedelijkorkest.nl uw kaarten en vouchers liggen dan op 2 april voor u klaar bij de kassa van de Stadsgehoorzaal.

U bent van harte welkome en laat u dus een dagje vermaken door Het Stedelijk Orkest Kampen in ons mooie Kamper theater, de Stadsgehoorzaal!

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden